JC De Poort


Location

Gasthuisstraat 3
dongen
5104 HP

Next Event

No upcoming events

Jeugd en jongerencentrum De Poort werkt met de methodiek: voor jongeren en door jongeren. Dit houdt in dat alle activiteiten georganiseerd worden door leeftijdgenootjes. Voordelen van deze methodiek zijn dat jongeren op deze manier kunnen werken, leren, experimenteren, ontspannen, ontdekken en evalueren om uiteindelijk zichzelf beter te kunnen ontwikkelen. Daarnaast staan de medewerkers van JC De Poort altijd open voor nieuwe initiatieven vanuit vrijwilligers. Alle vrijwilligers zijn dan ook constant bezig met het verbeteren en het actualiseren van het programma.

ROUTEBESCHRIJVING
Trein/bus:
Trein Breda of Tilburg. Neem Buslijn 127.
Eenmaal aangekomen in Dongen:

Vanuit Breda: Bij de bushalte aan de Middelaan uitstappen en doorlopen en bij de rotonde linksaf slaan. Dit is al de Gasthuisstraat.Nog een klein stukje doorlopen en dan zit het aan de rechterkant. Bij de koepelkerk (Laurentiuskerk)

Vanuit Tilburg: Bij de bushalte aan de Middelaan uitstappen. Je bent zojuist een grote kerk gepasseerd, daarnaast is J.C. De Poort.

Auto:
Komend vanaf Oosterhout: Je komt Dongen binnen over de Middelaan, blijf gewoon rechtdoor rijden. Er volgen 3 rotondes. Bij de 3 e rotonde neem je de tweede afslag (dus niet rechtsaf slaan!). Aan de rechterkant passeer je Het Open Huis. Iets verderop ligt J.C. De Poort, naast de Koepelkerk (Laurentiuskerk).

Komend vanaf Tilburg: Vanaf de Vierbundersweg de Eindsestraat inslaan. Deze weg moet je helemaal uitrijden en bij de tweede rotonde rechtsaf, weg blijven volgen, je komt nu langs Voetbalvereniging Dongen. Nog steeds rechtdoor blijven rijden. Aan het einde van deze weg draait deze naar links, gewoon meevolgen. Je zit recht voor je een grote kerk. Rechts aanhouden, achter deze kerk ligt J.C. De Poort.

Upcoming Events

  • No events in this location