Warande


Location

Warandestraat 42
Turnhout
2300

Next Event

No upcoming events
BEREIKBAARHEID & PARKEREN

adres
cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
info: 014 41 94 94
tickets: 014 41 69 91

 

WERKEN IN HET NAJAAR IN DE BUURT VAN DE WARANDE

–       Tot vermoedelijk einde van dit jaar (met eventuele verlenging) staat er een bouwkraan in de Warandestraat ter hoogte van huisnummer 62 waardoor de Warandestraat enkelrichting wordt vanaf de Wezenstraat richting de watertoren.

 

–       Van 15 oktober tot en met 19 november gaan er asfaltwerken uitgevoerd worden in de Wezenstraat waardoor de Wezenstraat opnieuw enkelrichting wordt vanuit de Kasteeldreef richting Warandestraat. Dan geldt opnieuw de omleiding Warandestraat – Hannuitstraat – Kasteeldreef.

 

 
HOE BEREIK IK DE WARANDE

De Warande ligt in het centrum van Turnhout op vijf minuten stappen van de Grote Markt. Kom je met de fiets, dan vind je in bijlage fietsroutes opgesteld door de Provincie Antwerpen.

HIER VIND JE ZEER UITGEBREIDE INFORMATIE VAN SLIMWEG OVER BEREIKBAARHEID VIA BUS, TREIN, FIETS EN AUTO

 

met het openbaar vervoer

Er is een bushalte aan de ingang van de Warande. Het station is op tien minuten lopen. Je kan de dienstregelingen hier terugvinden.

met de auto

Turnhout is met de wagen eenvoudig te bereiken via de E34 Antwerpen-Eindhoven. Aan de Warande is een ondergrondse parking van Vinci. Bezoek je een voorstelling, dan krijg je korting, vraag ernaar! De ingang van de parking is in de Wezenstraat, deze straat geef je best in in je GPS. Rechts vind je een parkingplan in bijlage. ‘s Avonds zijn parking Le Bon  en parking Den Bond niet open.

In de ondergrondse parking van Vinci zijn parkeerplaatsen voor personen met een handicap. je vindt deze ook in de Gemeentestraat, de Renier Sniederstraat en de Warandestraat (ter hoogte van de Watertoren).

Upcoming Events

  • No events in this location